Mi tartozik az adótanácsadásba?

Legális módszerek az adóterhek optimalizálására. Csaló- és illegális módszerekkel nem foglalkozunk

Adótanácsadást általában már meglévő vállalkozással rendelkező Ügyfeleink kérik, esetleg ha nincsenek megelégedve a jelenlegi könyvelővel és tisztábban akarják látni céges eredményeiket.

Az adóoptimalizálás kiemelten fontos minden vállalkozás számára. Az adóügyek intézéséhez és a legoptimálisabb megoldás kiválasztásához azonban nélkülözhetetlen a hatályban lévő jogszabályok alapos ismerete. Külső szakértőként első sorban szakmai alapon elemezzük az adott helyzetet, így az objektív nézőpontnak köszönhetően könnyebben rávilágíthatunk olyan lehetőségekre, melyeket Ön esetleg észre sem vesz.

Javaslatokat teszünk az Ön és vállalkozása számára legkedvezőbb megoldásokra. Ezen kívül bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére, legyen szó akár adóügyekről, jogi kérdésekről vagy vállalkozásvezetési gyakorlatról, hogy Ön cége hatékonyságának növelése érdekében valóban felelős döntést hozhasson!

  • Éves adó- és járulékterv készítése és monitorozása
  • Adóügyi felülvizsgálat (audit)
  • Vállalkozások adózási formájának felülvizsgálata, javaslatétellel
  • Beruházásokhoz köthető adóoptimalizálás
  • EU-s pályázatokhoz köthető, adó- és pénzügyi elszámolási tanácsadás
  • Induló vállalkozások cég- és adóforma kiválasztására irányuló tanácsadás

Nem adunk illegális tanácsokat, kizárólag olyan megoldásokkal segítjük Ügyfeleinket amik minden adóellenőrzésnél megállják a helyüket.